Billy Boy In Poison concerts

 • 16 February
  HateSphere + special guest: Livløs og BBIP på Loppen Med knap 20 år på bagen er HateSphere en af metalmusikkens dominerende og mest rutinerede kræfter. Hverken farten eller ambitionerne er imidlertid sænket. Bandet turnerer til stadighed verden over og nåede i 2017 med opvarmning for Metallica samt optræden på Helviti-scenen på Copenhell et par foreløbige milepæle på den hjemlige scene. Opvarmningen for Metallica betød samtidig, at HateSphere skrev sig ind i historiebøgerne som den første artist til at spille en officiel koncert i den imponerende Royal Arena. Bandet har netop påbegyndt sangskrivningen til det 10. studiealbum. Nok har hovedkomponist Peter “Pepe” Lyse Karmark skiftet efternavn, men inspirationerne er fortsat en god blanding af 80’ernes hard rock, Florida death metal, tidlig speed og thrash metal og naturligvis eurodance. Der er endnu ikke sat dato for udgivelsen af plade nummer 10, men den forventes at udkomme i løbet af 2018. Forsanger Esben “Esse” Hansen udtaler: “Hastværk er lastværk. Vi tager den tid, vi synes, vores 10. plade kræver ikke blot at skrive, men i særdeleshed også at køre i stilling til at blive udgivet. Som et led i forberedelserne, og som noget helt nyt og spændende for os, vil vi afprøve nyt materiale ved vores danske koncerter i februar. Derudover har vi en masse fejringer, idet ‘Serpent Smiles and Killer Eyes’ lige er fyldt 10 år, HateSphere og ’The Sickness Within’ har kobberbryllup til foråret, og sidst men ikke mindst fylder EP’en ’Something Old, Something New, Something Borrowed and Something Black’ 15 år i 2018, og det vil altsammen sætte sit tydelige præg på en anderledes sætliste”. Under fælles fane kommer koncerterne derfor til at hedde ‘SOMETHING NEW, SOMETHING OLD, SOMETHING BORROWED, SOMETHING LIVE 2018’." Support: LIVLØS og Billy Boy in Poison
  21:00
  Musik Loppen, Christiania, Denmark
 • 10 March
  Metal Release Night 2018, Fermaten, Herning Metal Release Night 2018 – Koncert på Fermaten i Herning, lørdag den 10. marts 2018 Den danske metalundergrund ulmer af dygtige bands! Oplev 4 album-aktuelle danske metal-bands på samme aften – på samme scene. THE INTERBEING smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ”Edge of The Obscure” i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over. “We have deemed them to be of immense international import”, var de stålfaste ord fra Metal Hammer UKs daværende redaktør Alexander Milas. UNSEEN FAITH er et af de bands der for alvor er ved at boble frem til overfladen. Deathcore bandet er brutalt, men også atmosfærisk, og de formår at skabe sammenhæng mellem halsbrækkende breakdowns og ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt får lov til at stå stille, bare for et øjeblik, før jorden endnu engang begynder at ryste under dem. For lidt over et år siden udgav UNSEEN FAITH mini-albummet ‘Yokebreaker’ som sammen med video singlen ‘The Mask’ fik folk til at åbne øjnene op for dem. Samme år udråbte Devilution.dk bandet til årets nye danske navn og gav pladen 4/5 stjerner. LIVLØS er vågnet fra de døde og er kommet for at blive! Hæsblæsende tonserstykker, tunge grooves og dystre melodier! Dét er den djævelske mikstur, der definerer lyden af de aarhusianske metallere, LIVLØS. Deres karismatiske, intense og højenergiske liveshows, der står i nærmest ironisk kontrast til bandnavnets antydning. LIVLØS har bl.a. været support for HateSphere, Artillery og Helhorse, spillet prominente danske festivaler som SPOT Festival, UHØRT Festival og Royal Metal Fest, og var i 2016 blandt de udvalgte bands til WOA Metal Battle. BILLY BOY IN POISON fra København spiller moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld. Med optrædener på Copenhell og Aalborg Metal Festival, en række tours i udlandet og support for bl.a. Aborted, Hatesphere, Dawn of Demise, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed har BILLY BOY IN POISON markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner erfaringen igennem, og varen leveres hver gang.
  21:00
  City Park, Herning, Denmark
 • 23 March
  The Interbeing, Livløs og Billy Boy in Poison på Sønderborghus THE INTERBEING smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ”Edge of The Obscure” i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over. Efter adskillige koncerter og festivaler, bl.a. i Japan og på SXSW i USA, udkom opfølgeren ”Among the Amorphous” i juni 2017 - et album der ligeledes er blevet skamrost af metalverdenen. De danske anmeldere sagde bl.a.: ”… et af årets bedste danske metalalbums.” (9/10 stjerner, Heavymetal) og ”… industrielt pumpende og fandens velklingende” (4/5 stjerner, Devilution). På releasedagen indtog THE INTERBEING den store HADES scene på Copenhell 2017, og i efteråret drog bandet på en tre ugers europaturné som hovedsupport for det prisvindende australske metal band Twelve Foot Ninja. Nu går turen til Danmark! Hæsblæsende tonserstykker, tunge grooves og dystre melodier! Dét er den djævelske mikstur, der definerer lyden af de aarhusianske metallere, LIVLØS. BILLY BOY IN POISON fra København spiller moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld.
  20:00
  City Park, Sønderborg, Denmark